Om Fosvang Terapi

Gitte fosvang
psykoterapeut MPF

Godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Certificeret Imagoparterapeut

Certificeret Stresscoach

Certificeret NADA-udøver

Supervisior

EFT parterapeut efteruddannelse

Som privatpraktiserende psykoterapeut MPF, certificeret stresscoach, EFT parterapi, individuel og Imago parterapeut samt certificeret NADA-udøver kan jeg hjælpe og støtte dig/jer med at finde fokus og sætte retning mod det du/I længes efter. I samarbejde belyser vi de blinde punkter, dårlige vaner og mønstre, der spænder ben for det liv, du/I ønsker.

Min og psykoterapiens rolle er, at guide dig/jer til indsigt samt give dig/jer redskaber og adgang til dine/jeres iboende kompetencer. Muligheden for at udfolde det fulde potentiale og navigere henimod det liv du/I ønsker dig. I det terapeutiske forløb møder jeg dig med et åbent sind og et venligt hjerte. Et trygt rum med nærvær, tillid, autenticitet og med respekt for din proces og udvikling.

Jeg arbejder psykoterapeutisk ud fra et helhedsorienteret perspektiv med fokus på både krop, psyke, hjerte og sjæl. Udover forskellige kognitive samtaleteknikker, arbejder jeg også kropsligt med redskaber som, meditation og mindfulness, som en del af den terapeutiske praksis.

Jeg er født i 1974 og lever i en sammenbragt familie med min kæreste Michael og vores fire børn. Tre voksne og en slut teen. Mange års faglig og personlig erfaring med den sammenbragte familie, skabte min interesse og senere uddannelse i parterapi og arbejdet med familier. Det har givet mig solide redskaber til at forstå og afhjælpe de problematikker og udfordringer, som naturligt dukker op i parforhold og en ny familiestruktur.

I mere 25 år har jeg på forskellig vis arbejdet med mennesker – forskelligheder, livsvilkår og udfordringer, og min interesse og nysgerrighed for at forstå samt at hjælpe er ikke blevet mindre.

Som certificeret ID-psykoterapeut, har jeg gennemgået den 4-årige ID-psykoterapeut-uddannelse og bestået efterfølgende eksamen, på ID-Academy v/ Ole Vadum Dahl.

Ydermere har jeg taget en 2-årig efteruddannelse som certificeret Imago-parterapeut hos John Hjarsø Mortens, autoriseret Cand. psych. Certificeret Imagoterapeut og klinisk Instruktør, samt en stress-coach uddannelse hos Psykolog Bjarne Toftegård. En efteruddannelse i EFT-parterapi, emotionsfokuseret terapi, hos klinisk psykolog og EFT-træner, Jette Simon.

Mit psykoterapeutiske speciale er skrevet omkring gentagelsestvang, kvinder der elsker for meget, spiseforstyrrelser og misbrug/med-misbrug fra opvækst i narcissistisk familiedynamik. Det farmakologiske speciale, omkring misbrug/afhængighed.

Jeg undergår løbende supervision på mit arbejdet af, leder af Dansk imagocenter, John Hjarsøe Mortensen, Autoriseret Cand. psych. Certifceret Imagoterapeut. Klinisk Instruktør. 

Formålet med supervision er, at sætte fokus på en faglig problemstilling, der optager dig. Supervision giver mulighed for at få nye vinkler på dine udfordringer, så du ikke mentalt tager faglige problemstillinger med hjem. Det kan hjælper med at se tingene med friske øjne, og på en anden måde. Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode der skal understøtte faglig udvikling og øge kvaliteten i den praktiske professionsudøvelse. En af de metoder jeg bliver superviseret på, er gennem optagelse af sessioner med tilladelse fra klienterne.

Du vil blive spurgt før sessionen, om tillade til optagelse og bedt om underskrift, grundet GDPR lovgivning. Supervision er privat og der er tavshedspligt. Optagelsen bliver ikke delt med andre end supervisior med henblik på min, terapeutens, egenudvikling.

Jeg undergår ydermere egenterapi, både individuelt og med min partner i parterapi, som et led i min personlige, parforholdet og faglige udvikling. Det anbefales at psykoterapeuter og psykologer, går i egenterapi for få et bedre kendskab til sig selv og egne temaer for at undgå at side fast i blinde ubevidste vinkler. Som terapeut er jeg opmærksomme på, at kan jeg ikke bringe klienten længere end jeg er i din egen udvikling. Når jeg som terapeut forstår mig selv bedre, har jeg derfor bedre forudsætninger for at forstå dig og det, der sker i relationen mellem os.

se hvad jeg tilbyder

Kurser og efteruddannelser

2024 Marts – Kursus “Den sammenbragte familie” v/familierådgiver Janne Leth Førgaard.

2023 November – “Gaslighting – Begreb for den forførelse og manipulation, som narcissister udøver”. Lene Bjergland, Cand. mag. i humanistiske studier og uddannet i Somatic Experiencing og Gestaltterapi

2023 September – “Ventesorg – en eksistentiel psykodynamisk forståelsesramme”, Psykoterapeut MPF, Nina Juric.

2022 November – Core Skills 1-4  er for EFT parterapeuter, der har været gennem Externship træning, og som ønsker at fordybe sig yderligere i de enkelte trin i modellen. Center for familieudvikling, v/psykolog Jette Simon, psykolog og specialist i EFT.

2022  Marts – Externship, efteruddannelse i EFT, Center for familieudvikling, v/psykolog Jette Simon, psykolog og specialist i EFT.

2022 Januar – “Intimacy & Infidelity in Couples Therapy”. Esther Perel, Psychotherapist, expert on relationships and sexuality.

2021 November – Sund vrede og grænsesætning, ved Pernille Melsted, Integretive Shadow Coach.

2020 + 2021 Oktober – Characterological Growth, John Hjarsø Mortensen og Maya Kollmann.

2020 September – Kursus i Emotionsfokuseret terapi, EFT, og sex, v/psykolog Jette Simon, psykolog og specialist i EFT.

2019 April – Kursus i EFT, live parterapi-sessioner, emotionsfokuseret parterapi, v/psykolog Jette Simon, psykolog og specialist i EFT.

2019 Januar, Imago-parterapeut supervisoruddannelse, hos Dansk imagocenter under ledelse og supervision af cand.psych. John Hjarsø Mortensen.

2018 November – debattør på Aalborg teater i Samtalesalon med emnet “lykke” sammen med lykkeforsker Christian Bjørnskov.

2018 Oktober – Kursus i skam, sjælens længsel og at være selvglad, v/psykolog Lars J. Sørensen.

2018 – NADA øreakupunktur.

2018 – Certificeret Stresscoach ved Psykolog Bjarne Toftegaard – Forebyg stress.

2018 – ISTDP – (Pre-cor) Intensiv dynamisk korttidsterapi.

2017 – Kursus i Neuroaffektiv psykoterapi og ledelse, Rikke Bjørn-Henriksen.

2016 – USA, Californien, avancerede kurser, Brilliant at the Basics presented by Tony Victor, DMin, LCPC, and Dr. Ben Cohen PhD.

2016 – USA, Californien, avancerede kurser, Healthy Sex presented by Dr. Sophie Slade, PhD.

2016 – USA, Californien, avancerede kurser, Attuning the Dialogue presented by Rebecca Sears, MDiv, LPC and Kobus van der Merwe.

2016 – USA, Californien, avancerede kurser, Healing Emotional Memories with Imago Dialogue and EMDR Therapy.

2014 – 2016 Certificeret Imagoterapeut – Efteruddannelse i Imagoparterapi, hos Dansk imagocenter under ledelse og supervision af cand.psych. John Hjarsø Mortensen.

2014 – Når skyggen tager over i forældreskabet.

2013 – Kursus i PTSD – Traumer samt personlighedsforstyrrelser.

2012 – Kommunikationsuddannelse – UCN.

2011 – Værdsættende tilgang til samtale og opgaveløsning.

2011 – Familieopstillingskursus hos psykoterapeut Liv Dhanyo Thommesen.

2010 – Drømmetydningskursus hos chefpsykolog Lars Jørn Sørensen, ansat på Psykiatrisk Hospital, Nykøbing Sjælland.

2013 – Certificering som ID-Psykoterapeut fra ID-Academy i Silkeborg.

2009 – 2012 ID-psykoterapeut fra ID-Academy i Silkeborg V/Ole Vadum Dahl.

2007 – Psykiatrisk behandling og medicinering.

2006 – Psykisk arbejdsmiljø og stress.

2005 – Arbejdsmiljøuddannelse.

Frivilligt arbejde

2018 – og stadig fungerende: Bestyrelsesmedlem i Dansk Imago Foreningen.

2012 – 2016 – Assistent på ID-Academy – Silkeborg for psykoterapeutstuderende.

2012– Social mentor i Rebild kommune for ressourcesvage unge samt deres familier.

2011 + 2012 – Folkekirkens frivillige arbejde i Rebild sogn.