Hvad får man ud af terapi?

Vi fandt hinanden igen via redskaber og en ny måde at kommunikere på. Det har gjort at vi nu varmt kan anbefale andre at gå i terapi hos Gitte. Kom afsted så hurtigt som muligt! Vent ikke længe – der er en god investering også i længden! Nu kommer vi kun til “servicetjek” fordi vi godt kan li’ kontakten med Gitte der giver os fornyet energi og stadig nye redskaber.
Kærligt T og P

 

Gitte er en empatisk kvinde med en oprigtig interesse i at hjælpe andre. Jeg kan anbefale dig et besøg hos Gitte, hvis du har brug for nogle personlige redskaber, som hjælper dig til bedre at takle for eksempel skænderierne på hjemmefronten, stress i forbindelse med arbejdet eller sorg efter dødsfald eller afskedigelse. Hun garanterer dig, at hun vil give dig tryghed, nærvær og støtte i det omfang, du ønsker det, og vil gøre alt til, at du bliver den bedste udgave af dig selv.
Mvh. Anne K.

 

Kan virkelig anbefale Gitte som psykoterapeut, hun er virkelig god til sit arbejde. Hendes personlighed gør at man hurtigt føler sig godt tilpas. Jeg har flyttet mig utrolig langt i mit forløb det 1 år jeg har gået ved hende. Hun har givet mig utrolig mange redskaber til at kunne leve med min angst i hverdagen, og stort set ikke mærke noget til det mere. Hun tager sig tid til en, og lader tingene foregår i enes eget tempo.
Kh. Heidi Christensen

 

Kan kun anbefale Gitte som Psykoterapeut.Jeg har selv gået hos hende i over et år og på den tid har jeg flyttet mig utroligt meget som menneske med de redskaber hun har givet mig til min egen personlige udvikling.Gitte er meget professionel og lægger meget vægt på at imødekomme den enkelte persons ønske om hvad der skal foregå når kommer hos hende.Du får sørme lige 6 stjerner herfra Gitte.
Mvh Anders Kragelund Pedersen.

 

Tak fordi du gav os den gode afslutning på vores forhold vi godt vidste var forandret og på vej væk. Samtalen hos dig har betydet at vi blev klar over at vi selv bestemmer og sætter dagsordnen for hvordan vi skal være sammen i fremtiden gav os en stor lettelse. Vi fik brudt en overbevisning om at gå fra hinanden ikke rent faktisk behøver at betyde ikke at se hinanden eller have nogen form for kontakt. At bryde med et forhold behøver ikke betyder at smide et venskab væk for altid – den forståelse gav du os! Tak for det. Vi har nu begge mod på hvad fremtiden bringer. – TAK.
KH. Line

 

Jeg kom til dig med frustrationer over det ikke kunne lykkedes mig varigt at tabe mig. Du hjalp mig til at forstå årsagen til at jeg spiste, hvad jeg brugte (ikke bruger :-))maden til, hvilke følelser jeg havde behov for at lægge låg på.Du hjalp mig med at finde mine egne redskaber til at komme videre, til at lære at elske mig selv som jeg er. Nu er jeg er glad men hvad er mere vigtigt, jeg kan forstå og acceptere mine følelser og jeg er tilstede i hverdagen-skøøønt. Du får mine varmeste anbefalinger og jeg er meget taknemlig for at have mødt dig.
Kærligst A.O.

 

I mit halve års terapiforløb hos dig har jeg følt mig set og forstået fra første gang, jeg trådte ind over dørtærskelen! Det var lidt grænseoverskridende at skulle ‘udlevere’ mig selv til en fremmed, så jeg var nervøs over, hvordan det skulle gå. Du formåede dog fra starten at skabe tryghed og tillid, så jeg hurtigt tøede op og kunne betro mig til dig. Det unikke for mig ved din måde at være psykoterapeut på er, at du er i stand til at kombinere din menneskelige indsigt med et varmt nærvær. Du er altid til stede og tuner ind på hvad der foregår i mig, og jeg har en fornemmelse af, at du vil kunne tale til alle mennesker og hjælpe dem videre præcis fra det sted, de er. Konkret har jeg i det halve år hos dig fået støtte til bl.a. at turde stå ved mig selv, mærke mine følelser, reagere konstruktivt på mine følelser samt sætte sunde grænser. Jeg føler, at jeg har rykket mig meget, og jeg er så taknemlig for de indsigter, du har givet mig.Alt i alt kan jeg kun give dig mine varmeste anbefalinger, og det kan være, at vi ses igen engang i fremtiden.
Mange knus og tak!
Kærlig hilsen Mona A.

 

Det har været en sand fornøjelse af følge dine mindfulness og meditiations hold. Jeg har fået et indgående kendskab til de forskellige typer der findes og det har givet mig mere ro. Jeg føler mig samlet og mere rolig – det smitter af både på mit privatliv og mit arbejdsliv. Jeg sover bedre og har gernerelt mere overskud. Tak for et super forløb! Jeg kan klart anbefale det til andre.
Kærligst Annette

 

Jeg har haft det store privilegium at komme hos Gitte i over et år, for at lave Mindfullnes. – Er blevet helt afhængig af min ugentlige ”MIG TID”. Gitte er en skøn underviser, og et skønt menneske! Hun skaber et rum fyldt af rummelighed, nærværd, og ikke mindst omsorg. Hvert forløb har giver mig noget nyt med, som jeg har haft, og har stor gavn af i min dagligdag. Kan på det varmeste anbefale Gitte.
Kærlig hilsen Heidi